woensdag 2 oktober 2013

Reuze ideeën gewenst

Manten en Kalle
Onze reuzen Manten en Kalle zijn aan een opknapbeurt toe. Wil jij meehelpen om onze mascottes  in eer te herstellen? Laat je fantasie en je creativiteit de vrije loop, denk na over een mooier en beter ontwerp, geef je mening en verras ons. Welke eigenschappen moeten de Kortrijkse reuzen volgens jou weerspiegelen? Hou je vast aan ons traditioneel koppel Manten en Kalle?  Of is het tijd voor alternatieve en eigenzinnige mascottes, die de diversiteit en het bonte karakter van onze stad verbeelden? 
De uitdaging:  In een eerste stap dagen wij heel Kortrijk uit om creatief na te denken, om goede en duurzame oplossingen te vinden en vooral om van onze reuzen een unieke artistieke creatie te maken. Alle ideeën en ontwerpen worden in het voorjaar van 2014 aan de Kortrijkse bevolking voorgesteld en iedereen kan zijn zegje doen. Met de mooiste en waardevolste bijdragen gaan we daarna aan de slag om tegen Sinksen 2015 iets heel unieks te realiseren.
Concreet: Wij zoeken creatieve ontwerpen, vernuftige ideeën, excentrieke hersenspinsels, vernieuwende constructies – als het maar reuze is.  Je kan deelnemen met de klas, met vrienden, met je club, vereniging of straatcomité, … of individueel. Laat van je horen.

Wij nodigen je dan uit voor een groot reuzenoverleg op 19 november in het dakcafé van het stadhuis | Grote Markt 54 | Kortrijk. Deelname bevestigen.

Contact: Erfgoedcel | Onze – Lieve- Vrouwestraat 45 | 8500 Kortrijk
056 27 74 24  |
erfgoedcel@kortrijk.be | www.geheugenvankortrijk.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten