woensdag 6 november 2013

Heb jij een reuzenidee?


De Kortrijkse reuzen Manten en Kalle zijn aan een opknapbeurt toe. De stad wil haar ambassadeurs niet zomaar aan hun lot overlaten en roept daarom jouw hulp in!
Wil jij meehelpen om onze mascottes in eer te herstellen? Laat je fantasie en je creativiteit de vrije loop, denk na over een mooier en beter ontwerp, geef je mening en verras ons. Welke eigenschappen moeten de Kortrijkse reuzen volgens jou weerspiegelen? Houd je vast aan ons traditioneel koppel Manten en Kalle, of is het tijd voor alternatieve en eigenzinnige mascottes die de diversiteit en het bonte karakter van onze stad verbeelden? Laat het weten via
erfgoedcel@kortrijk.be. Je kan deelnemen met je klas, vrienden, sportclub, vereniging, straatcomité of als individu. Alle ideeën en ontwerpen worden in het voorjaar van 2014 aan de inwoners voorgesteld. Met de mooiste en waardevolste bijdragen wil de stad tegen 2015 iets unieks realiseren.
Tegelijk willen we alle reuzen van Kortrijk beter leren kennen en hun toekomst verzekeren. Hierbij dus tevens een oproep aan iedereen die informatie heeft over de reuzen van vroeger, van nu en van morgen.


Kom naar de reuzenbijeenkomst op dinsdag 19 november om 19u30 in het Dakcafé van het stadhuis (ingang via Papenstraat).
Info:
erfgoedcel@kortrijk.be, 056 27 74 24 of bezoek de Kortrijkse reuzen op facebook: www.facebook.com/kortrijksereuzen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten